Kezdőlap
 Kapcsolat
 Kapcsolatfelvétel


Termékek Hírek HFT® Szolgáltatások Céginformáció

Szállítási szolgáltatások
Nagykereskedői hálózat
Katalógus és árlista igénylés
Kapcsolat
Letöltések
Adatvédelmi nyilatkozat
Megközelítés

Adatvédelmi nyilatkozat
A személyes adatok védelmét kiemelt fontosságú ügynek tekintjük. Ezért kizárólag a jogszabályi rendelkezések alapján kezelünk adatokat. Ebben az adatvédelmi tájékoztatóban bemutatjuk a weboldalunk keretében történo adatkezelés legfontosabb szempontjait.

Velünk való kapcsolatfelvétel
Ha a weboldalunkon található urlapon keresztül vagy e-mailben felveszi velünk a kapcsolatot, kizárólag az érdeklodésével kapcsolatos ügyintézés céljából, valamint további kérdések esetére tároljuk megadott adatait. Az Ön hozzájárulása nélkül nem adjuk tovább ezeket az adatokat.

Cookie-k/webelemzés
Weboldalunk nem használ cookie-kat és webelemzést sem végzünk.

Hírlevél
Lehetosége van arra, hogy weboldalunkon keresztül feliratkozzon hírlevelünkre. Ehhez szükségünk van e-mail címére és arra irányuló nyilatkozatára, hogy beleegyezik a hírlevélküldésbe.

Az Ön jogai
Önt alapvetoen megilleti a tájékoztatáshoz, az adatok helyesbítéséhez és törléséhez, az adatkezelés korlátozásához, az adatok hordozhatóságához, a visszavonáshoz és a kifogásoláshoz való jog. Amennyiben úgy gondolja, hogy adatainak kezelése adatvédelmi jogszabályokba ütközik vagy adatvédelmi igényei bármely más módon sérültek, panaszt tehet a felügyeleti hatóságnál. Magyarországon a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság látja el ezt a feladatot.

Az alábbi elérhetoségeken állunk rendelkezésére:
UNIVOLT HUNGARIA KFT.
Központi ut 65.
1211 BUDAPEST

E-mail: arpad.szucs@univolt.hu  
T (office): +36 1 802 81 80
lap tetejére
Nyomtatható változat
ált. üzleti feltételek Szerkesztő oldaltérkép Besuche uns auf Facebook 2005-2012 Dietzel GmbH